Λίγα λόγια για την εταιρία

Η ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ από το 1986 αναπτύσσει δραστηριότητα στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων (τρόφιμα - ποτά - είδη οικιακής φροντίδας - είδη ατομικής υγιεινής) στην περιοχή Αν. Μακεδονίας και Θράκης, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών όπως: πωλήσεις, διανομές, merchandising, υπηρεσίες logistics.

Εξυπηρετεί πελάτες όλων των κατηγοριών, όπως περίπτερα, γαλακτοπωλεία, mini market, φαρμακεία, έως και τοπικές και εθνικές αλυσίδες S/M στην RETAIL αγορά, καθώς επίσης και καταστήματα που ανήκουν στο κανάλι HO.RE.CA..

Για την εξυπηρέτηση των πελατών και προμηθευτών της, επένδυσε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες διαθέτουν χώρους για αποθήκευση ξηρού φορτίου, καθώς επίσης και ψυκτικούς θαλάμους για αποθήκευση νωπού και κατεψυγμένου φορτίου, υποστηριζόμενες από στόλο φορτηγών αυτοκινήτων «ξηρού», νωπού και κατεψυγμένου φορτίου.
Επίσης το προσωπικό της είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα, και έχει πλούσια εμπειρία από τις καθημερινές διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την αποθήκευση, πώληση, διανομή, και την πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενη διαχείριση της εταιρίας σε όλα τα επίπεδα.

H ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 22000:2005 (Wholesale trading and distribution of consumer goods points of sale).
Επίσης, η ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ είναι μέλος της Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και του ECR Hellas, και κάτοχος της εμπορικής ταυτότητας Διεθνούς Πιστοποίησης, της Dun & Bradstreet.

D-and-B
ΒΙ. ΠΕ. Καβάλας, Χρυσούπολη
Ταχ. Κώδικας 65201
Ταχ. Θυρίδα 2691
2510 361 220
2510 361 297
georgoulias@georgoulias.com.gr